Fra privaten: Sætter landejendom i landsby på midtsjælland til salg

Drømmer du om et roligt liv på landet i idylliske omgivelser kombineret med nærhed til byliv?

Så er chancen der nu, for fruen og jeg har besluttet at sælge vores skønne landejendom med 3 hektar jord nær stationsbyen Hvalsø på midtsjælland.

På Baunehøjgaard, som landejendommen hedder, er der vide rammer til et bæredygtigt og rigt udeliv foruden et lyst og rummeligt hjem, der kan samle hele familien både til hverdag og fest.

Stuehuset fra 1917 præsenterer sig i stilen Bedre Byggeskik med dannebrogsvinduer og flere originale træk. De 234 kvadratmeter fordeler sig på to etager med tre hovedfunktioner: Først og fremmest et stort fællesareal med stue, alrum/spisestue og køkken. Her har vi holdt mange sammenkomster med familien, op til 25 kan sidde til bords.

Dernæst et børneafsnit med tre værelser med adgang via afælles repos/multirum og med separat toilet/bad. Og dertil for det tredje en forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet, eget bad og adgang til skøn terrasse.

Stilen er sammenhængende, moderne og landlig på én gang med flotte fyrretræsgulve, afsyrede døre, landkøkken med nye Bosch-elementer og SMEG-køleskab. Charmen fuldendes af en smuk indbygget reol og en klassisk, svensk porcelænskakkelovn.

På overetagen, som blev fuldt godkendt af Holbæk Kommune i 2019, er der loft til kip, Velux-termovinduer og en prægtig udsigt over grunden og landsbyens kulturmiljø.

I sommermånederne bliver den store have et oplagt opholdssted med herlig beplantning, en frodig køkkenhave med drivhus, hyggelige stier og gamle æbletræer. Der er både opsat robotklipper, indrettet bålplads og flere bænke til kaffepauser.

Hertil kommer et væld af muligheder i de mange udbygninger. Der er stalde, hvor der har været flere dyrehold, pt. har vi to heste i løsdrift og en sød, lille ged.

Der også en rummelig lade, brænderum, isoleret gildesal/hobbyrum, hønsehus, redskabsrum, vaskerum, to carporte.

Mange drømme kan gå i opfyldelse på denne landejendom, som udbydes hos Danbolig Roskilde-Lejre. Se eller følg linket her:

https://danbolig.dk/bolig/holbaek/4330/landejendom/3040000218-304/