Solid digital vækst for ROMU i år med corona

ROMU har brugt krisen med corona som anledning til at gennemføre en større digital forandring og udvidelse, som heldigvis virker efter hensigten. Vi vokser og åbner kulturarv på nye måder til flere borgere via digitale løsninger! Stor tak til de titusindvis af nye brugere, som er steget på i årets løb. Tak til de dygtige medarbejdere, som har tænkt nyt i lange baner. Tak til de mange samarbejdspartnere, som har hjulpet hos blandt andet Politiken Historie, Clio Online, Peytz & Co, Nationalpark Skjoldungernes Land, Nationalmuseet, INSP! Media, Kulturministeriet og mange, mange andre. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, i tider, der fortsat er svære for kultur- og oplevelsesområdet.

Læs artiklen her om, hvad der er sket digitalt på ROMU i 2020, hvor nedlukninger og restriktioner i øvrigt prægede næsten al udvikling inden for kultur- og museumsområdet.