Tour de Roskilde: Verdens største cykelløb giver muligheder

At Tour de France kommer til Roskilde i 2021 er ingen hemmelighed længere. Hvordan byen bedst muligt bruger begivenheden til at gøre sig selv endnu mere synlig, attraktiv og tilgængelig for omverdenen, der er en anden – og meget spændende sag, der nu skal arbejdes på frem mod 2021.

Mandag aften var det også temaet for et stormøde på Rådhuset, hvor langt over 100 repræsentanter for byens institutioner og foreninger og private aktører var mødt op, fyldt med ideer. ROMU var naturligvis også både inviteret og med i overvejelserne. For cykelløb repræsenterer også historie og giver nye muligheder for at åbne kulturarven i og omkring Roskilde.

Læs reportage fra aftenen, hvor ideerne kredsede om at gøre tourstarten i Roskilde til en langstrakt og positiv folkefest, her.