Arbejdsliv: Flere ligheder mellem medie- og museums-verdenen

“Museer er også kommunikation. Vi skal forbinde fortiden med nutiden og gør det blandt andet ved at arbejde med kommunikation, grafik, bogudgivelser og hjemmesider. Hvis man tænker på museer som kommunikationsenheder og på medierne som formidlere af historier, så kan man sige, at jeg selv står midt i krydsfeltet.”

Citatet stammer fra interview i dag i Dagbladet Roskilde, hvor jeg bl.a. bliver spurgt om skiftet fra medieverdenen til museums-området.

Der er naturligvis forskelle både i opgaver og arbejdsformer, men der er også mange ligheder, og dem fremhæver jeg i interviewet.

Den røde tråd er kommunikation. I medie- såvel som museums-verdenen er der stort fokus på at åbne stoffet på en måde, så mange mennesker kan være med og kan opnå en ekstra viden om samfundet før såvel som nu.

Læs interviewet her.