Tre digitale priser af sølv til Kristeligt Dagblad

Danske Medier har kåret de bedste digitale indsatser fra år 2018.

Der blev uddelt i alt 10 priser. Kristeligt Dagblad fik de tre, som alle var af sølv, for disse digitale projekter: “E-aviser på avisløse dage”, “Hvad skal der ske, når du dør” og “Gør oprør – en slagsang til blomsterbørns børn”.

Også DR fik flere priser, bl.a. for et spændende projekt om Vitus Bering med afsæt i et tv-projekt. Politiken fik som eneste medie guld – for en meget stærk og grænsesøgende digital fortælling: “Hvorfor voldtog Tom sin kæreste?”

Stort tillykke til alle de dygtige redaktører og medarbejdere, som har knoklet og arbejdet flot sammen for at opnå disse resultater.

På medietrends.dk findes en glimrende oversigt over alle ti vinderprojekter, med krediteringer og dommernes vurderinger. Se listen her.