Portræt-interview: På plads på ny arbejdsplads med drømme om oplevelser

Morten Thomsen Højsgaard tiltræder som direktør for ROMU

Kalenderen siger juni, og jeg tager fat – en måned før planlagt – på opgaverne som direktør for museumskoncernen ROMU. Der er en herlig organisation, som rummer ti skønne museer og besøgs-steder i Roskilde, Frederikssund og Lejre kommuner.

Jeg glæder mig kolossalt til at åbne kulturarv og formidle historie på nye og spændende måder sammen med dygtige kolleger, engagerede frivillige og stærke samarbejdspartnere.

Roskilde Avis, der har trykoplag på 50.000 eksemplarer, bragte for nylig et helsides portræt-interview om min vej til og mine visioner for jobbet som direktør for den kulturhistoriske museum med administrativt hjemsted i Roskilde.

Stor tak til journalist Thomas Skov og til de mange læsere af avisen, der har reageret positivt på udtalelserne.

Portræt-interviewet kan læses her.