Overvældende: Tak for alle de positive reaktioner på nyt job

Fuldstændig overvældende har det været at melde nyheden ud om, at jeg efter nogle skønne, fremgangsrige og meningsfulde år som udviklingschef for Kristeligt Dagblad nu skifter til jobbet som direktør for museums-koncernen ROMU.

Nyheden er på de helt relevante fagmedier såsom Altinget.dk, Kulturmonitor.dk og historie-online.dk.

MediaWatch.dk har gjort jobskiftet til et af ugens vigtigste i branchen i det ugentlige overblik over, hvad der sker i medie-danmark.

Jeg er desuden dybt beæret over, at Magisterbladet.dk har gjort mig til ugens fagprofil i et langt interview, der vinkles på mit fokus på, “hvordan tung faglighed bliver omsat til viden, der kan berige folks liv og skabe forståelse for, hvem vi er som mennesker”.

I museets virkeområde har Sjællandske Medier nyheden om tiltrædelsen på forsiden af sn.dk. Dertil kommer et længere og mere personligt interview fra Dagbladet Roskilde (bag betalings-mur), hvor jeg fortæller om min naturlige tilknytning til egnen som bosiddende nær Hvalsø og med familiære rødder i Roskilde, hvor min oldefar var snedkermester nær Domkirken i mange år.

På sociale medier har jeg simpelthen aldrig nogensinde før i de ti år, jeg har været til stede der, fået så mange positive reaktioner eller kommentarer på noget fra mit personlige arbejdsliv, som jeg har slået op, hvad enten det så er på LinkedIn eller på Facebook, hvorfra jeg indlejrer tråden herunder:

Min indbakke og min SMS på mobilen er derudover fyldt med søde, venlige, opmuntrende og gode beskeder fra gamle og nye kolleger, fra samarbejds-partnere, fra mennesker i lokalområdet – og fra folk, jeg slet ikke kendte. Før nu.

Vel, jeg tiltræder i det nye job senest den 1. juli og bliver chef for en af landets førende kulturhistoriske museums-organisationer, der har 10 besøgs-steder, knap 70 årsværk, fordelt på over 100 medarbejdere samt en omfattende vifte af aktiviteter med indsamling, registrering, forskning og formidling både fysisk og digitalt.

Jeg glæder mig! Samtidig med, at det også er med vemod, jeg skal sige farvel til spændende opgaver, stort ansvar og dejlige kolleger på Kristeligt Dagblad, hvor jeg fik mit første job som studerende den 1. juli 1999 og siden nærmest konstant har haft en god og meningsfuld tilknytning.

Så tak også her for tiden der – og tak igen for alle de positive reaktioner på jobskiftet tillige.