Nyt job! Tiltræder som direktør for ROMU

Morten Thomsen Højsgaard får ansvaret for en af landets førende kulturhistoriske museums-organisationer

Verdensarv, vikinger og vibrerende musik.

Den kulturhistoriske museumskoncern ROMU rummer hele Danmarks spraglede og spændende historie fra mytiske sagnkonger til nutidens populærkultur. Og senest fra 1. juli, hvor jeg tiltræder som ny direktør, er ROMU også rammen for mit arbejdsliv.

Svært er det naturligvis at skulle sige farvel til Kristeligt Dagblad, som er en vidunderlig arbejdsplads og en fremgangsrig kvalitetsavis, der har udviklet sig mod strømmen i en digital medievirkelighed. Men forude venter nye historier, nye fortællinger, nye samarbejder, nye måder at åbne kulturarven overraskende på.

Så jeg siger stor tak for tilliden til bestyrelsen for ROMU og glæder mig til sammen med de dygtige medarbejdere, engagerede frivillige og stærke samarbejdspartnere at give brugerne af museerne i Frederikssund, Roskilde og Lejre store og stolte oplevelser af den historie, som vi er fælles om og rundet af.

ROMU omfatter ti skønne og vigtige museer i Frederikssund, Roskilde og Lejre kommuner. Flere end 100 dygtige mennesker har ROMU som arbejdsplads. Der omsættes for over 60 millioner kroner om året. Stærke samarbejdspartnere og rigtig mange engagerede frivillige bidrager til at holde den lokale og nationale historie sprællevende.

Og den historie – fra mytiske sagnkonger til nutidens populærmusik – glæder jeg mig nu virkelig meget til at blive en del af på ROMU.

Find hele pressemeddelelsen fra ROMU her.

NY DIREKTØR TIL ROMU