Projektarbejde: Stort møde for aftagerpaneler på RUC

PPL er det nye, gamle sort på RUC, hvor jeg mandag eftermiddag og aften deltog i et større seminar som næstformand i aftagerpanelet for Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab.

Rektor Hanne Leth Andersen fortalte med engagement bl.a. om vigtigheden af selv at kunne formulere problemer, ikke bare at løse dem.

Gennem årene har jeg som chef lært at sætte stor pris på netop de kompetencer hos kolleger fra RUC med for eksempel historie og journalistik som fagkombination.

Kald det bare PPL eller lige, hvad du vil. Forkortelserne slår vist ikke helt til. Med det virker ret så godt i det her 21. århundrede at kunne tænke frit og selvstændigt og samtidig være i stand til at samarbejde om projekter og problemstillinger på kryds og tværs.

PPL betyder i øvrigt problemorienteret projektlæring. Læs mere om det som forskningsområde og metode her.

View this post on Instagram

PPL er det nye, gamle sort på RUC, hvor jeg mandag eftermiddag og aften deltog i et større seminar som næstformand i aftagerpanelet for Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab. Rektor Hanne Leth Andersen fortalte med engagement om vigtigheden af selv at kunne formulere problemer, ikke bare at løse dem. Gennem årene har jeg som chef lært at sætte stor pris på netop de kompetencer hos kolleger fra RUC med for eksempel historie og journalistik som fagkombination. Kald det bare PPL eller lige, hvad du vil. Forkortelserne slår vist ikke helt til. Med det virker ret så godt i det her 21. århundrede at kunne tænke frit og selvstændigt. #uddannelse #dkviden #ruc

A post shared by Morten Thomsen Højsgaard (@mortenthomsenhojsgaard) on