Folkeuniversitetet i København: Foto fra årets første bestyrelsesmøde

Så er der nyt “familiefoto” af bestyrelsen for Folkeuniversitetet i København, som holdt møde i går aftes, og som jeg siden 1. august 2018 har haft fornøjelsen af at være medlem af. I bestyrelsen sidder bl.a. også formand og professor Anja C. Andersen fra Københavns Universitet, næstformand og institutdirektør Kristian Pedersen fra DTU samt eksternt medlem og litteraturredaktør Jes Stein Pedersen fra Politiken.

Folkeuniversitetet udbreder forskningens resultater, så tusinder af borgere kan følge med og forstå det. Det er så vigtig – og så nyttig en aktivitet for samfundet. Meget meningsfuldt at bruge tid på og bakke op om.

Læs mere om bestyrelsen for Folkeuniversitetet i København her.

Bestyrelsen for Folkeuniversitetet i København. Fra venstre mod højre er det Morten Thomsen Højsgaard, Verner Bylov Larsen, Mathilde Teglgaard Nielsen, Kristian Pedersen, Anja Cetti Andersen, Jes Stein Pedersen og rektor Bente Hagelund. Fraværende: Maja Horst.