Nye læsertal: Kristeligt Dagblad landets femtestørste dagblad

2018 blev rekord-år for Kristeligt Dagblads udbredelse, viser ny opgørelse

Danske læsere bakker op om hele landets seriøse kultur- og eksistens-avis.

Målt på læsertal er Kristeligt Dagblad nu landets femtestørste betalte dagblad, på linje med Børsen. Avisen om livets store spørgsmål er på et år vokset med 7 procent ifølge Gallup til 109.000 læsere.

Da jeg selv tiltrådte som student tilbage i 1999 med digitale opgaver for Kristeligt Dagblad havde jeg ikke drømt om, at jeg en dag skulle opleve dette.

Men avisens dygtige journalister, der skriver så stærkt om kultur, historie, religiøse forhold, etiske dilemmaer, værdispørgsmål og livet på godt og ondt, har i den grad fortjent dette større publikum.

Journalistisk fokus, gode relationer til målgruppen, rodfæstede værdier og rivende digital udvikling er vigtige forklaringer på successen, som det fremgår af artiklen med kommentarer til de nye læsertal her.

Listen over de ti mest læste danske dagblade i 2. halvår af 2018 er også indsat herunder.