Ansvar: Hvem har mest indflydelse i folkekirken?

Kirke.dk på vej til at finde til de personer, som bestemmer mest i folkekirken

I alle organisationer træffes der beslutninger, udøves ledelse, fordeles midler, skabes forandringer. Det gælder også folkekirken. Men hvem får det til at ske? Og hvem har størst indflydelse – på godt og ondt – på, hvad der besluttes i folkekirken?

Fagmediet Kirke.dk vil i løbet af december sætte fokus på ansvar, magt og indflydelse i folkekirken. Og i den forbindelse har redaktionen samlet en liste på mere end 100 mennesker, som har vigtige poster, hvor de formelt eller uformelt har indflydelse.

Nu beder redaktionen læserne om hjælp til at gå listen igennem. Er det de rigtige, der er fundet og nomineret i første omgang? Hvem mangler på listen?

Se listen og kommentér gerne her.