Premiere på nyt lydformat: Det Etiske Kompas

Tidligere chef for P3 står sammen med Kristeligt Dagblad bag ny serie om hverdagens moralske dilemmaer

Er det i orden at lyve? Hvem har retten til at sørge? Hvornår skal man sige til syge mennesker, at de har et problem?

Det er svært at finde svar – men nu er der hjælp at hente.

Som bl.a. MediaWatch i dag kan fortælle, så lancerer Kristeligt Dagblad et nyt lydformat, Det Etiske Kompas, som hver fredag eftermiddag fra 2. november og frem til jul sætter fokus på hverdagens etik og moral i det danske samfund.

Der vil være kloge og vidende mennesker i studiet. Digital redaktør Stinne Andreasen, som har dækket emner om etik i mere end syv år, er vært på programrækken. Doceye Digital og Christian Ottenheim, der er tidligere redaktionschef i DR med speciale i radio, har produceret. Nanna Endahl Jørgensen assisterer på holdet bag.

Det er en stor fornøjelse at være programansvarlig for sådan et tiltag og sådan et hold.

Læs nyheden på MediaWatch om Det Etiske Kompas her.