Meget at glæde sig over i travl uge

Billede nummer syv fra ugen på Instagram for udviklingschefen. Smilet kommer fra et af ugens mange og meget spændende projektmøder i en uge, der også bød på rigtig opmuntrende tal og resultater

View this post on Instagram

Smilet er den korteste afstand mellem mennesker, siges det. Og i denne uge har der virkelig været meget at smile af og være glad for på avisen om menneskelivets store spørgsmål. Der kom for eksempel nye oplagstal fra Danske Medier, som viste, at Kristeligt Dagblads samlede, betalte oplag på print og digitalt er gået frem med 6,8 procent fra 1. halvår 2017 til hele 29.799 i 1. halvår 2018, det højeste niveau i avisens historie. Samtidig viste vores egne løbende målinger, at serien om vikinger i den digitale lyd-avis på en måned omtrent har tredoblet lytningerne i forhold til måneden før seriens start. Brugen af e-avisen blandt abonnenter går også stærkt frem med en vækst i seneste uge på 48 procent i forhold til samme tid sidste år. Men en ting er tallene. Udvikling i et kreativt miljø handler i høj grad om arbejdsglæde, om samarbejde, om opbakning og trivsel, om at finde motivationen både hos sig selv – og i endnu højere grad hos andre. Her betyder det meget, at det indhold, vi beskæftiger os med hver dag, giver mening, at det er vigtigt, at det er seriøst, troværdigt. Den slags er faktisk lige til at blive i godt humør af, sådan som billedet fra et af de mange projektmøder om udvikling i ugens løb da vistnok også viser, at jeg er ??? De allerbedste hilsner/Morten Thomsen Højsgaard med tak til fotografen: Iben Gad, foto-praktikant. #smil #samarbejde #trivsel #samskabelse #humør #digital #vækst #snartslutpaaugenmedudviklingschefen

A post shared by Kristeligt Dagblad (@kristeligt) on