Første ugemøde med holdet bag nyt fagmedie

Det ligner et helt normalt og afslappet redaktionsmøde, men i virkeligheden er alting nyt og nærmest uprøvet på billede nummer fem fra arbejdslivet som udviklingschef

View this post on Instagram

Fem gange goddag, her fra et ugemøde torsdag formiddag på det nye fagmedie, Kirke.dk, der henvender sig til mennesker, som arbejder med kirkeliv. Efter et halvt års forberedelser gik Kristeligt Dagblad i luften med dette digitale specialmedie i fredags, og nu er holdet bag, som ses i et udsnit på billedet, så samlet for at følge op: Rammer vi målgruppen? Hvad skal gøres bedre? Har vi de rigtige billeder? Er der områder i landet eller i det professionelle kirkeliv, vi mangler af dække? Virker teknikken og abonnementssystemet præcis, som det skal? Samtalen er engageret og positiv. Det er gået glimrende. Vi er glade og lettede. For brugerne har taget godt imod det nye. Vi har flere brugere og tilmeldinger, end vi har turdet håbe på før lanceringen, og vi har nået nogle vigtige mål allerede nu, som vi egentlig først skulle nå, når året var omme. Det er helt fantastisk at være med til. Som udviklingschef har mit ansvar bl.a. være at ansætte de rigtige mennesker til opgaven, at lede udviklingen af projektet og at sikre, at det indhold, som offentliggøres, konceptuelt og strategisk passer ind i og sammen med alt det øvrige stof om kirke, tro og religion på print og på de andre digitale platforme fra mediehuset. Det er en super spændende opgave, ikke mindst for en gammel forskerspire som mig, der i 00’erne skrev ph.d.-afhandling om informationsteknologi og religionsmøder. Nu møder jeg den digitale virkelighed hver dag sammen med dygtige kolleger og glæder mig over sammen med dem at kunne formidle viden til mere end 600.000 forskellige mennesker i Danmark online hver eneste måned. Fortsat god dag/Morten Thomsen Højsgaard @kristeligt @kirkedk #specialmedie #nichemedie #religion #dktro #kirke #folkekirken #kommunikation

A post shared by Kristeligt Dagblad (@kristeligt) on