Folkeoplysning på flere forskellige måder

Fjerde opslag i mini-serien på Instagram om mit arbejdsliv tager afsæt i et bestyrelsesmøde på Folkeuniversitetet i København

View this post on Instagram

Hej for fjerde gang. Onsdag aften har jeg brugt i godt selskab med bestyrelsen for Folkeuniversitetet i København, som jeg er medlem af. Vi har netop her til aften valgt professor i astrofysik og prisbelønnet videnskabsformidler Anja C. Andersen som ny formand for denne folkeoplysende institution med knap 15.000 årlige deltagere i kurser, foredrag og arrangementer. Som udviklingschef mener jeg, det er vigtigt ofte at komme ud af huset og ind i en tæt dialog med læsere, med kilder, med kunder, med eksperter, med samarbejdspartnere, med kulturinstitutioner og også med andre medier. Derfor har jeg også sagt ja til at være næstformand for aftagerpanelet i Kommunikation og Humanistisk Videnskab på RUC. Jeg virker som censor i religionsvidenskab. Jeg sidder i debatpanelet News & Co. hos TV2 News. Og når tiden tillader det, holder jeg gerne foredrag for eksempel på et provstikursus i Storkøbenhavn eller ved et seminar om værdier i Danmark på Rødding Højskole. Med mig hjem til hverdagen på @kristeligt Dagblad tager jeg altid gode spørgsmål, nye ideer og positive indtryk fra alle de mennesker, der gør noget godt ude i landskabet, mennesker, der som Anja C. Andersen gerne opsøger og deler viden med andre i vores skønne, lille Danmark. God aften/Morten Thomsen Højsgaard #folkeoplysning #folkeuniversitetet #astrofysik #foredrag #inspiration #nyviden

A post shared by Kristeligt Dagblad (@kristeligt) on