Velkommen til en uge med udviklingschefen

På opfordring bringer jeg i denne uge billeder på Instagram fra arbejdslivet som udviklingschef på Kristeligt Dagblad. Her er billede nummer 1

View this post on Instagram

Hej! Mit navn er Morten Thomsen Højsgaard, og jeg er udviklingschef ved Kristeligt Dagblad. I de næste tre-fire dage har jeg fået lov til at overtage avisens profil på Instagram for at fortælle om min hverdag og mit arbejde som ansvarlig for digitalt indhold, tværgående projekter og innovation. På billedet, som er taget for kort tid siden, byder jeg mine pragtfulde digitale kolleger velkommen til et udvidet redaktionsmøde, hvor Peter Hyldgård fra Center for Faglig Formidling som særligt indbudt gæst og en god samarbejdspartner holder et meget inspirerende oplæg om at gøre svært, fagligt stof let tilgængeligt for mange mennesker. At gøre smalt stof bredt, på stadig nye og kreative måder, sammen med andre, i en digital virkelighed… Det er på mange måder netop det, mit arbejde handler om. Og jeg elsker det, for nu at bruge et stort ord. Følg med i de kommende dage på Kristeligt Dagblads Instagram-profil og find ud af hvorfor. Jeg håber, vi ses. Venligst/Morten. Foto: Amalie Pil Sørensen, redaktør for sociale medier. #arbejdsliv #SoMe #formidling #erfaringer #innovation @kristeligt

A post shared by Kristeligt Dagblad (@kristeligt) on