Så har Kirke.dk slået de digitale døre op

Vellykket lancering af nyt digitalt specialmedie til mennesker, der arbejder med kirkeliv

Smil og glæde. Efter at have arbejdet et halvt år med at sætte hold, lave design, forberede indhold, etablere samarbejder og udvikle forretnings-modellen er det nye og uafhængige, digitale specialmedie Kirke.dk, som udgives af Kristeligt Dagblad, nu i luften. Til aftalt tid. Og proppet med stærke analyser, nyttige redskaber, branchenyheder, faglig kalender, jobmarked og meget andet relevant materiale for målgruppen: mennesker, der arbejder professionelt med kirkeliv i Danmark.

Reaktionerne har været meget positive – med flere tilmeldinger allerede før lanceringen end forventet, med større salg end budgetteret, med god omtale i de relevante medier, med en liste på snart 40 eksterne eksperter, der vil bidrage med indhold, og i det hele taget med et væld af tips og ideer til redaktionen fra læsere, der åbenbart nærmest har ventet på, at et fokuseret medie af denne type skulle se dagens lys.

Tag et kig på det nye medie her.