Digital sær-udgivelse om eksistens

Samtlige abonnenter på Kristeligt Dagblad har denne søndag fået et særligt digitalt tillæg med det bedste stof om eksistens.

På de 24 sider er der bl.a. interviews med hjerneforsker Peter Lund Madsen, sanger Maria Carmen Koppel, dramatiker og forfatter Line Knutzon samt sygehuspræst Preben Kok. Dertil kommer baggrunds-artikler om “generation sandwich”, om at blive bedstefar, om mobiler, der aldrig slukkes, om at have en far, der drikker, om at skulle tage kørekortet fra sin mor, om at håndtere sorg og finde nyt håb.

Livet er skønt – og drønsvært. Stoffet om Liv&Sjæl fra Kristeligt Dagblad handler ikke om den smarte livsstil for de få, men om livsindhold, relationer og søgen efter mening, som gælder for mange, også i en digital verden.

Tillægget, der udkommer som e-avis, som lyd-avis og som special-historie, kan findes her.